bg Русский язык French Spanish German Greek English (UK)

 

Спечели с Рецептите на "Краси" за 10 ти път

За 10-ти път Фабрика за майонеза "Краси" дава възможност на своите фенове да спечелят награди като приготвят любимите си ястия с майонеза.От 5 до 15 октомври всеки има шанс да спечели смарт уоч като качи авторска снимка на свое ястие, приготвено с майонеза "Краси" на Фейсбук страницата й, на адрес: https://www.facebook.com/krassi.bg/. Всеки участник може да публикува неограничен брой снимки на ястия, приготвени с Майонеза "Краси" и да участва за една от обявените награди. Колкото повече са участията на един потребител с различни рецепти, толкова повече се увеличава шансът му да спечели награда, като участва в тегленето на наградите с всяка отделна своя рецепта. Сготви, снимай и спечели награда от Фабрика за майонеза "Краси"!

baner Krasi 500x500px 01

За трета поредна година майонеза "Краси" е любима марка

b_120_0_16777215_00_images__BP_4334.jpg

Близо 30 000 души номинираха предпочитаните от тях брандове в единствената потребителска класация у нас, която премина в рамките на два месеца. Потребителите гласуваха в три етапа, определяйки лидерите в 39 категории. Инициативата е израз на потребителските предпочитания към дадени брандове в различни отрасли. И не просто на предпочитанията, а на една истинска емоционална привързаност към конкретни марки, които ако изчезнат биха ни липсвали. Любимите марки се избират единствено чрез гласуване от страна на крайните потребители, които силно подкрепяха "Краси" в трите кръга на надпреварата и в крайна сметка дадоха вота си със сериозна преднина за "Най-добрата майонеза".

Прочети още...

"Златно сърце" за социална отговорност получи Фабрика за майонеза „Краси”

b_120_0_16777215_00_images__BP_7952.jpg

В третите Годишни награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност бе отличена Фабрика за майонеза "Краси". Лидерът на пазара на майонеза у нас получи заслужено признание в категорията "Подкрепа на беззащитните" за дългогодишните си усилия в подкрепа на хора с увреждания и социално слаби, както и за цялостната си дейност за превенция на социалното изключване на деца и възрастни с различни увреждания.

Прочети още...